Massages

content image

Atlasmassage

Door een nieuwe en unieke nek- en schoudermassagetechniek worden knelpunten op een veilige manier verholpen en de doorbloeding weer goed opgang gebracht. Hiermee vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

TOEPASSING

Deze nieuwe manier van masseren wordt op een natuurlijke wijze toegepast. Mede door het interactieve karakter van deze techniek zijn doorgaans twee tot drie minuten (!) voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Bovendien voorkomt de Atlasmassage© door de zachte effleurages van de monnikskapspier en de nek- en halsspier, achteraf vervelende napijn of een beurs gevoel. De uitgebalanceerde milde Atlasmassagecrème© zorgt tevens voor een verrukkelijk wellness gevoel. 

Kortom:

De Atlasmassage is niet zomaar een massage. Het is een unieke techniek met ongekende en vaak verbluffende resultaten. 

content image

5 Elementen ontspanningsmassage

U kunt door deze behandeling totale ontspanning verwachten speciaal op u afgestemd. De eterische olie is voedend en herstellend. Voel hoe uw lichaam onder de aanraking van de spieren aan kracht wint. De behandeling bij Totaliz biedt een aangename variatie van technieken die leiden tot diepe ontspanning. De ideale manier om een uitgeputte geest en lichaam weer voor een tijdje op te laden.  (ca. 25, 55 of 90 minuten)

content image

5 Elementen Nek/Schoudermassage

Met deze behandeling worden de nek en schouders gemasseerd. De massages is niet aleen ter bevordering van ontspanning maar ook ook voor klachten. Specifiek tussen de schouderbladen en rond de nek. De ideale manier om een uitgeputte geest en lichaam weer voor een tijdje op te laden.  (ca. 25 minuten)

content image

Hoofdpijnmassage

Er zijn helaas veel mensen die last hebben van hoofdpijn of migraine. Heb jij daar ook last van kom dan bij me langs. De massage is op de tafel of stoel nagelang de klacht is. Ik kan op verschillende manieren de hoofdpijn laten vervagen en voor 85 % helemaal verwijderen. Dus blijf er niet mee rond lopen en maak een afspraak. (ca. 25 tot 55 minuten)

content image

5 Elementen Gezichtsmassage

De 5 Elementen Gezichtsmassage ook wel de 5 Elementen liftende gezichtsmassage is een verfijnde massage die de huid, spieren, drukpunten en meridianen behandelt. Op het aangezicht bevinden zich verschillende acupunctuurpunten en meridianen die in verbinding staan met andere organen. Tijdens de behandeling wordt een lichte druk uitgeoefend op de verschillende punten. Deze behandeling zorgt er niet alleen voor dat de Chi of energie in het lichaam gaat stromen, ook de toxische stoffen zullen worden afgevoerd door de lymfedrainage. Samen met de 5 Elementen etherische olie wordt zowel de fysieke, mentale en emotionele conditie geharmo­niseerd. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd zodat klachten verminderen of zelfs totaal verdwijnen. ( ca. 25 minuten of 50 minuten)

Resultaten

 • Face lift op natuurlijke wijze
 • Afremming van het verouderingsproces
 • Stimulatie van de collageenproductie
 • Verbetering van de bloedcirculatie & metabolisme
 • Gezonde huidskleur
 • Verhoogde hydratatie & voeding van de huid
 • Vermindering van de rimpels
 • Jeugdige uitstraling
 • Verhoogde vitaliteit
 • Hogere wenkbrauwen, steviger kaak-lijn
 • Verdwijnen van de spanningshoofdpijn
 •  Bevorderen van het algemeen evenwicht.
 •  De wallen onder de ogen verminderen waardoor de ogen sprekender worden

Kies vandaag nog voor een natuurlijke, niet chirurgische facelift behandeling. Dus geen risico's en een natuurlijk alternatief voor botox ! 

content image

5 Elementen Voetmassage

5 Elementen Voetmassage is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese Voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassage met zeer goede resultaten al 4000 jaar toe. Hun kennis op het gebied is dan ook ongelofelijk. Ze gebruiken deze om vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen. (ca. 25 minuten) Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk.

content image

Triggerpoint Therapie

Dit is een massage waar met behulp van de triggerpoints lichamelijke problemen kunnen worden opgelost. Triggerpoints zijn myogelosen en worden in de volksmond ook wel knoopjes genoemd. Deze “knoopjes” zorgen ervoor dat de spiervezels niet in hun oorspronkelijke stand terugkomen waardoor de doorbloeding stagneert. Dit kan de spieren dusdanig belemmeren waardoor het lichaam minder goed functioneert. Het kan zijn dat de pijn waar de cliënt last van heeft, ergens anders in het lichaam zijn oorsprong heeft.

Het doel van de behandeling is het opsporen en behandelen van de “knoopjes” en daarnaast oefeningen meegegeven aan de cliënt waarmee deze thuis verder mee gaat oefenen. Binnen 4 behandelingen moet duidelijk zijn of de behandeling het gewenste resultaat oplevert, maar meestal vinden er al veranderingen plaats na de 1e massage.

content image

Stoelmassage

Door stress en een slechte werkhouding kunnen blokkades ontstaan die leiden tot klachten als stijve en pijnlijke spieren, hoofdpijn en rugpijn. Door stoelmassage worden deze problemen mogelijk voorkomen en verholpen. Deze geblokkeerde energie stroomt dan weer vrij en het lichaam krijgt zijn energie terug. Totaliz gebruikt hiervoor een speciale stoel. Deze massage wordt door Totaliz zittend en door de kleding heen gegeven.

( ca. 20 minuten)

content image

Sportmassage

Een sportmassage gericht op het onderhouden van de conditie van uw spieren. Door verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingstoffen toe te laten, wat een sneller herstel mogelijk maakt. U kunt een deelbehandeling (20/25 minuten) of volledige massage (50/55 minuten).

Vraag naar de mogelijkheden.  

Liz Millenaar is aangesloten bij de NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) Lidmaatschap nummer 452080

content image

Hot-Stone massage

Dit is een massage met hete stenen van ca. 45 graden C. die spieren verwarmen en ontspannen. De warmte dringt diep in de spieren door, daarom kan het verlichtend werken bij spierproblemen. Dit is vooral geschikt bij voor/bij spanningen, gewrichtsproblemen of een slechte doorbloeding. Een hot-stone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af en ontgift het lichaam. (ca. 55 minuten)

content image

Hot- en ColdStone massage

Dit is een massage met hete stenen van ca. 45 graden C en koude stenen, die spieren verwarmen en ontspannen. De warmte dringt diep in de spieren door, daarom kan het verlichtend werken bij spierproblemen. Dit is vooral geschikt bij voor/bij spanningen, gewrichtsproblemen of een slechte doorbloeding. Een hot- en coldstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af en ontgift het lichaam. Deze is meer geschikt in de zomer met warmere temperaturen zodat het lichaam niet oververhit wordt met alleen hete stenen. (ca. 55 minuten)

content image

TIPS voor de Massages

Om optimaal van de massage te genieten kunt u het volgende doen

 • kom niet met een volle maag naar de afspraak
 • neem voor de massage wat rust, dus niet te gehaast
 • neem vooraf een douche of bad
 • zet uw mobiele telefoon uit
 • doe ook na de massage niet teveel drukke dingen
 • drink na de massage voldoende water (enkele glazen) om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.